Efectes secundaris

Abans de res, cal dir que l’Eli ens HA ENVIAT envia la foto Ghhhny de la Lara que li van obligar a fer-se ahir, que va ser el seu cumple. Mooooltes felicitats, Lara! I moltes gràcies per la foto, Eli! A veure si ens envies més material, que ja trobem a faltar els teus videos del Zapping!

I ara que parlo del Zapping, aprofito per comentar que estic preparant millores. Segurament demà dilluns ja funcionaran. Per començar, posaré un calendari perquè pugueu veure els links que s’afegeixen cada dia sense que us en perdeu cap. I apart, estic creant categories.

   

CATEGORIES PROPOSADES

   

Animacions
Animals
Anuncis
Generadors
Google
Imatges

Invents
Pelis
USBs
Varis
Videos
Weblogs

ALGUNA MÉS? 

De moment, tinc aquestes 12 pensades. En trauríeu o n’afegiríeu alguna? Avui per exemple, hi he penjat un trailer, un invent, un generador, un anunci, un vídeo, una novetat de Google, etc. I apart del calendari i les categories, si teniu més idees per a millorar-lo, pos seran benvingudes! Les podeu enviar per mail, o formulari.

I el mateix dic pels fòrums, que ja han passat els 4.000 missatges, i van carregats de temes interessants tant per ells, com per elles!

I si creieu que hi ha alguna cosa més que es pugui millorar, ara és el moment! Envieu-me les vostres propostes, que sinó, després me’n oblidaré!