Nous formats televisius!

Hola a tothom i a tothoma! Avui és un dia ple de noticies! Per començar, en Mickael Jackson ha refermat el seu Títol de Nordamericà Més Tonto per quart any consecutiu! Ole, ole! I mira que el nivell de tontesa era molt alt! Competia amb gent com Paris Hilton o Tom Cruise! Mare meva quina gent… us imagineu un Gran Hermano VIP amb aquesta colla? Jo crec que la casa explotaria, o algo així…

I en cas que el Gran Hermano no funcioni, jo proposaria que televisessin la idea que ha tingut l’església de Westfalia… atenció perquè proposen que les prostitutes es dediquin a cuidar avis! Això seria una mena de Super Nanny, però en comptes de nens petits, amb avis, i seria algo rollo Super Bichy. Segur que tindria més audiència.

Per cert, parlant de la tele… us heu fixat que cada vegada hi ha més programes de metges? Que si Urgencias, Hospital Central, Anatomia de Grey, Scrubs, Nick Tup, House… no m’estranya que el sindicat de metges vulgui fer vaga i demani un horari laboral més curt… és per mirar més la tele! Per cert… no em fio gaire del metge que m’ha tocat… diuen que és d’un lloc anomenat… Springfield.


Quina casualitat! Ara m’entero d’això!