Només 700 euros al mes

Avui els de La Caixalada, tenen posat aquest anunci a pàgina inicial. És una oferta per a “particulars“. Realment algú es pot permetre pagar 700 euros al més per un renting d’un cotxe? Sé que hi ha gent moooooolt forrada de pasta, però digo yo que aquests paguen a tocateja, no?

Jo estic pagant 300 euros al mes per un Forfi (apart d’altres coses) i hi ha mesos que suo sang per pagar-lo… no vull ni pensar com aniria el tema si tingués que pagar 700 euros…. en fi… senyors de la caixa, si volen tenir èxit amb mi, com que vostès tenen cookies a la seva web, i saben la pasta que tinc… facin el favor de treure aquest anunci i posin una oferta dels DVDs del món d’en Beakman, que és més el meu estil.

Avui, al Zapping, després de l’èxit de la foto dels planetes d’ahir, avui he posat més comparacions de la terra respecte al sol. Si us emociona aquest mundillo, doneu un cop d’ull a la web de l’intensity. I sinó, passeu pel Zapping, que avui hi ha pinyos, sexe, Simpsons, i totes aquestes coses que ens agraden. Per cert, ara posaré un linkillo que emocionarà a tots els fans del mític Geordi Laforge.


…començo a recordar coses…