Fent dissabte a la Indonèsia

Bueeeeeeeeeeeeeeeeeno, ja he fet una cosa més que tenia pendent. Avui he fet honor a l’expressió “fer dissabte“, i he renovat i actualitzat la secció de [PERSONATGES]. Primer hi ha un petit resum de tots els noms, després les fitxes dels protagonistes, i finalment la llista de tots els convidats que han passat pel Déu vos Guard.

Segurament m’he descuidat a algú, perquè amb més d’un any de tires còmiques ha passat molta gent per aquí, o sigui que si te’n recordes d’algun personatge (ja sigui protagonista, secundari o convidat) que no aparegui, m’ho dieu, que el posaré. I si voleu que “convidi” a algú, pos també m’ho dieu, i el faré apareixer a les tires còmiques! Ole, ole!

I avui el repàs de l’actualitat es centra a INDONESIA! Un país una mica raro, ja us ho dic jo ara. I perquè dic això? Doncs perquè han prohibit fer-se petons de més de 5 minuts si no estàs casat! I jo em pregunto dues coses: 1- Perquè 5 minuts? Perquè no 2 o 3, o 6 o 7? i 2- Qui coi es fa un petó de 5 minuts? Ha de ser molt avorrit, eh? Són 300 segons!

Però si lo dels petons us sembla estrany, prepareu-vos… resulta que els indonesis aquests han editat per primer cop la Playboy al seu país! Bé no? Però i si us dic que és una Playboy… sense noies despullades?! Mare meva… aquests indonesis són ben raros. I perquè la volen? Per llegir? Oh, va! I què més?

Per cert, avui he seguit a l’avi Jaume per veure si ens amaga algo