YouTube no va

Des d’ahir que YouTube no va… i sembla que Internet s’enfonsa! Mare meva, quantes webs, blogs i usuaris s’han quedat tristois, ara que no es poden veure els mítics vídeos de la gent fent coses rares…

Però per això estic jo! Voleu veure gent fent coses rares? Doncs que millor que passar-se per la galeria del Ghhhny, on avui no hi ha una, sinó dues incorporacions d’alt nivel? Estic parlant de les mítiques Silenci, i Acces23, dues deuvosguardenques d’armes tomar! Aquí les teniu! 

I sense deixar de parlar de coses rares, passem a la galeria de personatges, on avui he afegit en Branqui (s’ha de menjar més peix per setmana santa, a veure si es despulla del tot) i la Nuri, que me’ls havia descuidat completament. Soooort que m’ho heu recordat, pobrets, que sinó estarien en el limb del món dels còmics, amb altres personatges oblidats, com en Coby o en Curro.

I per repassar l’actualitat, faré referència a la cultura popular, que mai passa de moda! Les dues frases d’avui són: “No hay mal que por bien no venga” (que per cert, com ho dirieu en català?) i encara millor, allò de “Has fet Pasqua abans de Rams” (que per cert, com ho dirieu en castellà?)

…i per acabar… del dicho al hecho…

…hay mucho trecho!