Déu vos guard FM

Ep! Matricula nova al canto! I a més, aquesta és d’un vehicle d’aquests de Barcelona Neta! Ole, ole! A veure si les matrícules DVG floreixen tant com la galeria Ghhny!

Per cert, molta gent em pregunta que què passa amb el programa de ràdio. Doncs estem a punt, a punt. No us preocupeu, que us avisaré. De moment us adelanto que finalment, si no hi ha cap canvi, serà els Dissabtes i Diumenges, de 9 a 10. Així podrem fer un repàs de l’actualitat setmanal. Aquí teniu l’estructura que ja sembla la definitiva:

– Noticies freakies de la setmana (com les que poso als posts)
– Repàs del fòrum (temes que heu tractat vosaltres)
– Repàs del Zapping (els enllaços més freakies)
– Crítica (cine – còmic – tele segons el dia)
– Telenovela dramatitzada (basada en les tires còmiques)
– Secció sorpresa a càrrec dels personatges del DVG
– Reportatge a la unitat mòbil.

A més a més, en el proper Saló del Còmic, del 8 al 11 de Juny, i aprofitant el llançament del nou Harry Potra i la Cabra Secreta, farem el programa en directe des d’allà, i tots els que vulgueu podreu aprofitar per saludar a la familia! A més a més, hi haurà altres sorpreses, però que encara no es poden dir… ja us ho aniré explicant a mesura que ens apropem al Saló! Però en tot cas, reserveu-vos les dates per passar-vos pel xiringuit que muntarem! Ole, ole!

Per cert… entre la ETA i l’Estatut protagonitzant Telenoticies,
tinc la sensació com si ens estiguéssim oblidant d’un tema que ara no recordo…

…ah, sí…