Santa Setmana

Avui és la mítica operació sortida. Al menys ho és per als conductors dels 850.000 vehicles a Catalunya i casi 12 milions a Espanya, que aprofiten aquests dies per marxar de vacances. La veritat és que considerant els 83 quilòmetres de retenció (aquests no han vist el simulador de tràfic), molts d’ells decidiran passar els quatre dies en la pròpia autopista i fer coses tan variades com una visita turística a les àrees de servei Repsol, i picnics a les zones verdes de l’autopista. No sé vosaltres, però jo personalment, em quedo a caseta.

   

 

   

 

 

En fi, doncs per tots els que ens quedem, us recomano un parell de  coses a fer! Per començar, que us passeu pels fòrums.
Fins i tot n’hi ha alguns dedicats especialment a tots aquells que no marxem per Setmana Santa.

I si encara no en teniu prou, passeu-vos pel Zapping, que avui hi ha sustos, explosions, el Papa Benitu, un autobús supersònic, i evidentment, una bona ració de sexe, mentides i cintes de Youtube. Ah per cert! I una nova incorporació a la pasarel·la Ghhhny! La Noemí!

PS: Per cert, veureu que estic fent canvis a l’encapçalament de la web. Encara no és definitiu, però tinc pensades noves seccions, i he de guanyar espai. Podeu dir-hi la vostra, a veure què us sembla i tot això…