Quina creu!

Quina creu!! Només engegant la tele ja se sap a quina època estem! Acabo de recopilar les pel·lícules que fan aquesta Setmana Santa per la tele… i apart de treure la-porno-del-plus, atenció la llista del que podeu trobar: Hijo de un hombre, Ben-Hur, La Túnica Sagrada, Barrabás, Jesús de Natzaret, La historia más grande jamás contada, El evangelio segun San Mateo, Jesucristo Superstar, Els deu manaments, Rey de Reyes, La última tentación de Cristo, i per rematar-ho tot, La vida de Brian (aquesta se salva).

Però és que si vas al cine… atenció! La Passió de Crist del Mel Gibson! Sí, sí! Un altre cop la tornen a posar a la gran pantalla! Per tercer any consecutiu la reestrenen!! En Llatí, Arameo, Aracago i tot allò de sempre. No pots ni anar a la discoteca!

I si ahir no en vam tenir prou amb la processó del segle XXI per postres no n’hem tingut prou, fa dues hores, DUES! Que estic escoltant els tambors “Purrum, pum, pum, pú – Purrum, pum, pum, pú” de la processó que està passant pel carrer de casa (amb saetes espontànies des del balcó incloses) i les trompetes de tant en tant “Tatí, tatí, Neli feliç la maleta fa“.

Però el que més em ralla de tot, de tot, de tot… és aixó:


…fa DOS dies que no el trobo! Començo a estar preocupat…
…i fa una mandra aixecar-se per canviar el canal!!

PS: Per sort, sempre ens
quedarà París El Zapping