Déu té un bastó…

Déu té un bastó que pega i no fa remor! Ja ho diu sempre l’avi això! I quina raó que té! Sabeu que ahir estava despotricant de la Setmana Santa? Doncs Déu s’ha venjat. I és que, no vaig pensar ni per un moment que hi tenia cotxe aparcat!! Total, que aquest matí surto de casa i… TATXAN! No hi ha el cotxe! Ole, ole! I a més, la grua de Mataró no s’ha dignat a posar cap pegatina (altrament dit adhesiu) que indiqués res. Ja em teniu trucant al 012, i demanant si el tenien ells. Per sort m’han dit que si, i que l’havien mogut (sense multa) a un altre carrer perquè passés la processó amb els penitents agenollats.

Està a la Sala Cabañes” m’han dit (que és un teatre de Mataró). Després mitja hora buscant-lo sense èxit, he trobat un Ford Fiesta amb la mateixa matrícula que el meu (però amb dos números girats). He tornat a trucar… “Escolti, que aquest no és, eh?” i em diu “Ahh, és que m’he confós“… total, que el meu estava a l’altre punta de Mataró! I pel colmo, plovia…. i quan arribo… m’adono que tenia la clau del cotxe… a casa.

En fi, que ja no em queixaré més de la Setmana Santa. De fet, si et quedes a casa, pots aprofitar per a fer moltes coses que no has pogut fer durant la resta de l’any. L’Avi Jaume, sense anar més lluny, sempre va a fer la revisió mèdica per Setmana Santa, perquè diu que tothom és fora, i no hi ha cues! Em pregunto que li deu haver dit el metge…

PS: Avui al Zapping teniu Titanic II,
Mazinguer Z, i YouTube per un Tubo!