Regals de Sant Jordi alternatius

Diumenge és Sant Jordi, o sigui que us queden 48 hores per comprar les roses i els llibres. Tot i que la veritat és que cada vegada més, el tema de la rosa i el llibre ha degenerat. Les noies, apart de la rosa, també tenen llibre, perquè comprar només la rosa queda molt “descompensat”, i als que no els agraden els llibres, se’ls canvia el regal per una cosa que no té res a veure. És per això que aquest dies al Zapping, us he posat la llista de… Regals de Sant Jordi Alternatius!

Si el regal el fas a una noia, tens la fantàstica oportunitat de regalar-li els mítics panties amb GPS per tenir-la localitzada. D’altra banda, si el que vols és un regal més “especial”, tens un fantàstic complement pel mòbil o pel raspall de dents, que la faran vibrar d’emoció. I i si encara et vols gastar menys, li obres un compte corrent a aquest banc, que li regalaran un implantament de pits. Estarà contenta i t’ho agrairà!

Si pel contrari, el regal el fas a un noi, tens varies opcions. Suposant que sigui un manasses que no sap ni fer la O amb un canut, tens el fantàstic posa-condons. Pels freakies tenim el rellotge binari, que el farà feliç. Pels malalts, què millor que un peluche del virus que tinguin en aquell moment? I finalment pels amants de la biologia, la peixera de formigues! Segur que triïs el que triïs, el faràs feliç!

O podeu ser més clàssics, i regalar la rosa i el llibre…