Calendari deuvosguardil

Déu vos guard a tothom! Ara que ja hem passat la diada, aprofito aquest dia de ressaca post-Sant Jordi per a presentar-vos un nou inventillo pel DVG. Es tracta del CALENDARI DEL DÉU VOS GUARD!

I és que després de l’èxit del fòrum, la comunitat del DVG ha augmentat considerablement, i cada vegada tots plegats fem més pinya. Per això, en aquest calendari, tothom hi pot escriure-hi. Només heu d’anar al dia en qüestió, i prémer el + que trobeu a dalt a la dreta!

Anireu a una pàgina on podreu introduir l’event o celebració que vulgueu: El vostre sant, el vostre cumple, un concert que anireu a veure perquè s’apunti més gent, el dia que munteu una parada d’algo al carrer, o que presenteu un treball, o el que sigui! Si voleu que tota la comunitat deuvosguardil s’enteri, ompliu la fitxa i envieu. Llavors la Gemma rebrà la sol·licitud, i posarà l’OK em poca estona. Així evitem SPAM!

A més, en el calendari podreu trobar els tinglados que tinc pensats muntar en el futur. Per exemple, si aneu al Juny, veureu que del 8 al 11 hi ha “SALÓ DEL CÒMIC”. A més a més, ara començaré a posar el cumpleanys de tots els personatges del Déu vos guard! Ole, ole!

…creieu que podria posar la data d’avui…

…com a event a celebrar?,