Calendari i vida en parella

Avui és 25 d’abril, i segons el nostre calendari acabat d’estrenar, podem felicitar a la Roser i a l’Oriol, que avui és el seu cumpleanys (altrament dit aniversari), i a tots els deuvosguardencs que es diguin Marc, com per exemple, en Sastrey, que ja ho ha posat al calendari!
Ole, ole! Felicitats!

Ja sabeu que el Calendari està obert a tothom, i que tan bon punt introduïu un event (concert, celebració, cosa que feu), la Gemma ho rebrà i donarà l’OK ràpidament. Des d’ahir hem posat més de 30 cosetes pels puestos, com per exemple una convocatòria de l’Esther per quedar a Benicassim (ha deixat al seu email), tots els que hi vagin, una quedada abans del concert dels Rolling Stones, que proposa en Hox, o la Laura_XIBIT, que anirà a veure als Stopa al Palau Sant Jordi, i demana a veure si algú s’apunta.

Més coses! S’ha d’esmentar l’èxit d’ahir d’aquest zap del Zapping que et permet guardar vídeos de Youtube al teu PC! Més de 1.300 persones hi van clicar! La veritat es que és una eina molt útil. Així et pots descarregar vídeos tant interessants com el d’opá i el corrá, i escoltar-los sense haver de connectar-te ni res. Per cert, el tio del videoclip aquest es diu Jesus Rodriguez, és la mar de maco, i es mereix tot l’èxit d’aquests dies.

I pel que fa a mi, doncs començo aquesta nova etapa de la meva vida en parella. I la veritat és que tot és un món nou. Sobretot quan comences… de fet, una de les coses més importants quan comences a sortir amb algú, és deixar ben clar si s’està sortint o no. Més que res, perquè en realitat les parelles comencen a sortir de forma molt ambigüa.

M’explico: En realitat, ja no sol passar, allò que un pregunti “Vols sortir amb mi?” i l’altre respongui “Vale“. Així seria massa fàcil! En realitat, tot és més complicat, perquè el “pas” de no ser parella a ser-ho, acostuma a ser algo rollo un petó, un polvo, o una empalmar tota una nit xerrant a la llum de la lluna… i clar… quan arriba el dia següent, sempre tens aquell dubte…


Uf! Ja m’he quedat tranquil!