Camera Café

El primer cop que vaig veure Camera Café ho vaig veure clar. Les formes de vestir, els colors, la fotografia… em recordava moltíssim a les series rollo “De què vas” o “Marc i Sofie“… aquests tons tant parxís… tenien que ser francesos!

O sigui que tinc poca feina, després d’investigar he descobert que, evidentment, camera café és un invent francès! Oh, lá, lá! I que abans de passar per Espanya, també ho ha fet per França, Itàlia, Grècia i Polonia! O sigui que l’invent no és que diguessim “de la casa”. Si fins i tot s’han fet videojocs (rollo Sims)! Els guions, els personatges (fins i tot la Cañizares, que s’ha afegit a la moda Ghhhny), el decorat, els sketchos… tot és idèntic!

Però encara hi havia una cosa que se’m feia familiar. L’estructura! Sempre és la mateixa:
Amb el mateix decorat, agafen un tema, en fan 6 o 7 mini sketchos i fora! Següent tema, uns pocs sketchos i a por otro!
No us sona? Sí… i és que Camera Café té l’estructura d’una tira còmica! I concretament en aquest cas, la podriem comparar amb el mític Dilbert! És absolutament clavadet clavadet…

En fi… potser he triat aquest tema pel post d’avui perquè com tots sabeu, a la Gemma i a mi ens han despatxat per sortir junts (el reglament de règim intern de l’empresa ho prohibeix), i potser estic una mica melancòlic… trobaré a faltar la oficina, els companys de feina i l’ambientillo… tot i que per sort, m’enduc a casa el millor de tot: a la Gemma…


…bé, i algun extrilla.

PS: Actualització