Què coi és EMO?

Juer, sort de la wikipèdia perquè sinó no m’entero de res. Aquests últims dies, he trobat molts llocs per Internet que parlen de coses i gent EMO. Emo per aquí, emo per allà, i jo sense empanar-me de res. Ara que ja ho sé, us ho explico per si de cas queda algú que no ho sap!

És una mena d’adjectiu, com si diguessim, per a referir-se a un conjunt d’estils i tendències relacionades amb la música emo (un subgènere del hardcore punk més lent i melodiós). La veritat és que jo encara no sé ben bé com traduir-ho, o sigui que us ho posaré en imatges. Conta la llegenda que un noi EMO sol vestir així, i una noia així. En coneixeu a algun? La veritat és que no ho tenen gaire clar ni ells, i per això han tret aquest esquema per saber si ets emo. Pos vale. Ara ja estic més tranquil. Si trobo un Emoboy, una Emogirl o un Hemoal ja ho sabré i no m’espantaré. Apa.

       

KitKat d’actualitat: Segons el nostre calendari, avui comencen les festes de Vilassar de Dalt, i demà hi ha el concert dels Lax a Martorell. Això ho deu haver enviat la Xènia, que és una súper fan!
O sigui que si hi aneu uns quants deuvosguardencs,
quedeu en algun punt, que com més sereu, més riureu!
Recordeu que tothom pot afegir cosetes al calendari!

   

La Gemma s’ha mudat definitivament a casa (fins ara encara tenia el pis aquell llogat). Així retallem despeses… però encara no n’hi ha prou. Per això estem buscant feina! Al principi anàvem a anar a l’INEM però com que no teniem ganes de perdre el temps, hem optat per infojobs, que és més útil. El problema és que la Gemma vol cobrar de 2.000€ a 3.000€, i clar, considerant que som la “generació dels 1.000 euros” ho té força difícil. De fet, la majoria d’ofertes no arroba als 700€! El tema està fatal u_u

PS: Avui, al Zapping, cameracafe, youtubes, Google 3D,
audiencies, SuperMario… i en breu… pit i cuixa! :)_