Els nois ens concentrem molt…massa!

Bon dissabte deuvosguardencs! Abans de res, comentar que tal com m’heu demanat, he afegit un buscador al calendari! D’aquesta forma, amb una paraula clau podreu trobar el que us interessi. Per exemple si escriviu “cumple” veureu que ja hi ha 39 deuvosguardencs que ja han apuntat el seu aniversari. O si busqueu “santes” trobareu les dates de la millor Festa Major de Mataró! Ole, ole! A més, he posat un link directe per afegir esdeveniments. Recordeu que un cop l’envieu, no apareix al moment, sinó que primer la Gemma ho revisa (per evitar SPAM en anglès) i ho accepta :)

Per cert, he rebut molts mails pel tema de l’helicòpter del rajoy, preguntant si és cert o si és un muntatge. Us asseguro que és veritat. Va donar la casualitat que Google va pillar les imatges una estona abans. Qui ho sap… potser també hi ha imatges d’aquest lladre en el moment del robatori, o a la Thyssen lligada a l’arbre! O encara més important… Google Earth deu poder pillar les imatges d’una platja nudista? Doncs sí! Jo l’he buscat, i aquí teniu el LINK! Mireu! Tots en boles!

I ara, si em disculpeu, piro al cine a veure AceAge2, que a la Gemma li fa ilu. La veritat és que aquests dies es fan una mica estranys. Entre el “canvi de feina” i començar a sortir amb la Gemma, estic una mica fora de lloc. Però no em queixo pas! Pel tema de la feina, sé que abans o després en trobaré una, i pel que fa a viure en parella, la veritat és que està molt bé! I més en el meu cas, que la Gemma ja vivia a casa! Ara però, hi ha més confiança!

PS: Avui, Zapping amb art, anuncis, militars, Google,
tele, spiderman, i en horari protegit… pit i cuixa!