Tatoos de llum negre

Abans de res, comentar les novetats al DVG pels puestos, on he afegit tres matrícules noves! Una de la súper HAM, i dues de la fantàstica Grisel·la! Moltes gràcies a les dues!! :D

I en segon lloc, recordar que segons el calendari deuvosguardil, avui hi ha actuació dels Whisky’ns a BCN! Aprofiteu, que demà és festa, i no s’ha de matinar!
Ole, ole!

I ara us comentaré una novetat (al menys per a mi) que acabo de penjar al Zapping un invent curiós. Són els Black Light Tatoos (altrament dit tatuatges de llum negre). És un invent força curiós, ja que et permet portar tatuatges sense que ningú els vegi a la llum del dia. Perquè? Doncs perquè per a ser visibles necessiten raigs UV (llum negre). De fet, fa uns dies ja vaig penjar la web d’un artista que pinta habitacions senceres, d’això… però ara tornem als tatuatges! Donem un cop d’ull a la foto:

A la primera , només hi ha llum normal, i el tatuatge no es veu. A la segona, han aplicat una llum UV, i… tatxan! Apareixen els ossos. I a la tercera, han apagat la llum normal i han deixat només els raigs UV… el resultat és molt vistós! Ara ja ens podem tatuar tot allò que sempre hem volgut, però que mai ens hem atrevit! Ole, ole!

PS: Atenció! Amb tots vosaltres… aquesta nit, al Zapping veureu
un vídeo que farà que els nois tremolin de por, perquè les noies
ja no ens necessitaran… mai més! (by Eli)