Tria la teva aventura

Us en recordeu d’aquells llibres de “Tria la teva aventura“? Eren mítics, eh? No sé si encara es fan? Tu anaves llegint el llibre, i en un moment donat, la història es bifurcava! Llavors havies de triar! En el peu de pàgina deia alguna cosa transcendental, com per exemple:

Si vols que el Jordi pugi a la nau espacial, ves a la pagina 12
Si prefereixes quedar-te en aquest planeta, ves a la pàgina 24
Si vols sexe frenètic, ves a la pàgina 69

Llavors, tots fèiem el mateix… TRAMPA. Sí, sí… posàvem el dit a la pàgina i anàvem a veure quina de les opcions ens agradava més! I a vegades, quan encara no estàvem del tot convençuts de la nostra elecció i ens trovàvem una nova bifurcació, posàvem un altre dit (o un punt de llibre) per tornar enrera si de cas… i així anàvem tornant i venint triant sempre a posteriori. Ai sí, quins records aquells!

I perquè collons us explica en Jun això? Molt fàcil, doncs perquè a partir d’avui (per cert, cumple del Borja ^_^) tots els deuvosguardencs tindreu la opció de tornar a jugar a tria la teva aventura! Sí, sí, ja sé que esteu emocionats, però tranquils que no serà tant interactiu com els llibres, eh? El que farem serà que jo faré anar l’argument d’un webcòmic segons el que vosaltres vulgueu que passi! I quin webcòmic millor que el mític Valga’m Déu?
Sí, sí! La Gemma, en Jun, la Sílvia, l’Ivan, la Cris i en Ferran estaran a la vostra disposició! Els vostres desitjos són ordres!

La freqüència dels capítols dependrà de vosaltres. Com més argument envieu, i més capítols o històries proposeu, més freqüentment actualitzaré el Valga’m. Com a màxim, evidentment, serà un capítol al dia. Però no perdem més temps! Comencem?

Ja teniu el punt de partida! Aquest any, els sis integrants del pis muntaran una empresa! Ja podeu enviar el que voleu que passi. Podeu triar el negoci que muntaran, però també podeu proposar altres temes… per exemple…

Trama principal: Trama de la temporada (l’any passat era que en Jun marxava a Londres)
Story Lines: Petites històries de 6 o 10 capítols dins de la trama principal
Capítols aïllats: Capítols xorres que no impliquen canvi de l’argument (Històries de la mixeta?)
Relacions: Qui es lia amb qui? Qui talla amb qui? Algú s’enfada amb algú?
Nous personatges: Pot aparèixer algú nou al pis del Valga’m? Com ha de ser?
Gènere: Voleu que sigui tot més comèdia, o tragèdia? Culebrot o acció? Gore?

[ENVIAR EL QUE VOLEU QUE PASSI (FORMULARI)]
[PROPOSAR-HO AL FÒRUM]