Goita 2006!

El Goita! 2006 ja ha començat, i les primeres fotografies ja estan penjades! Recordeu que per a participar-hi les heu de penjar al fòrum (així entren automàticament a concurs) o bé enviar-les per mail (entraran en concurs tan bon pune les posi al Goita!). Dilluns dia 8 podreu començar a votar! (bases).

Avui (per cert, cumple del Sastrey) he fet canvis a l’arxiu de tires. Tal com em vau proposar, he tret aquella llista tant gran (que era una mica incòmode) i he posat menú de navegació. Així podeu passar d’una tira a l’altre ràpidament. També ho fet el amb el VD, i si veig que és útil també ho faré al Harry Potra i a algunes seccions especials.

Parlant de VD, avui ja teniu nou capítol. La generació dels 1.000 euros s’ha revelat als seus contractes basura, i han decidit muntar la seva pròpia empresa. Aquesta temporada promet molt! Hi haurà lios entre els protagonistes, eborrajaments diversos i paranoies rares. I per això m’agradaria que tots participéssiu i poséssiu cullerada. O sigui que ja ho sabeu… a dir-hi la vostra!

Pel que fa a mi, tinc bones noticies! I és que ja he trobat una feina! Sort, perquè he de pagar molts rebuts! El sou és bo, les condicions són òptimes, està a prop de casa, i és en una oficina amb aire acondicionat i tot! Estic emocionadíssim! No em crec que tot sigui tant perfecte… segur que hi ha d’haver algun error…

PS: Avui al Zapping, noticies, piràtes, art,
i en horari nocturn… sexe i japos!