Electricitat sexual

Li he dit al meu Word que l’idioma dels meus documents és el català cent mil milions de cops. I cada vegada que l’engego i em poso a escriure, el corrector ortogràfic em senyala totes les paraules perquè està configurat en castellà. PERÒ QUE ÉS TONTOOO?? Li he dit “Aceptar“, li he dit “Predeterminar“, li he dit que ho gravi amb lletres de foc a la “Plantilla Normal“… li he dit tot! I NO HI HA MANERA! I el cabron, cada vegada torna al castellà. Em rendeixo.

I ara que m’he desfogat, us recordo que el Goita! 2006 va viento en popa, i que si voleu guanyar el boligraf USB de 128MG i la tovallola que es converteix en bossa de platja, podeu penjar les fotos aquí, o enviar-les aquí. Encara tinc fotos al mail que he de penjar. N’hi ha que estan molt i molt bé!! De fet, això de les fotos m’ha agradat tant, que he decidit que després del concurs, el Goita! es convertirà en el FotoBlog del DVG. Així, tothom que vulgui es podrà donar d’alta com a usuari, i podrà postejar les fotos que vulgui compartir amb els altres deuvosguardencs.

Pel que fa a l’actualitat, hi ha una noticia (apart del cumple de Wonderland) que voldria comentar… i és que acabo de penjar al Zàpping una noticia que diu que Motorola substituirà la funció de vibració dels mòbils per una descàrrega elèctrica, que segons diuen és la mateixa que emeten els dispositius per a massatges o per la electroestimulació. Si fins ara ja hi havia prou conyes amb tot el tema de les vibracions, a saber com acabarà tot això!

Ah, per cert…

Felicitats Barça!!

PS: Avui al Zapping, galetes, pelis, jocs, paròdies,
pinyos, i en horari nocturn… coses u_u… i demà
nou capítol del Valga’m amb més
aventures