Dia de la Mare

Avui és el dia de la mare, però també és la bicicletada popular de Tarragona. O sigui que ja ho sabeu! Si esteu per la ciutat de les muralles, podeu aprofitar i fer una mica d’exercici!

Avui, apart de les fotos del Goita! (que podeu seguir enviant), cal augmentar un parell de galeries especials! Per començar, un parell de matrícules DVG a la colecció DVG pels puestos. Ni més ni menys que un Opel, i un Mini Cooper!! Ole, ole! Però per si fos poc, també ampliem la galeria de moda Ghhhny amb les fotos de l’Alba i de l’Imma!

I després d’aquesta sessió fotogràfica, feu un break passant pel Zapping, que avui va carregat amb publicitat creativa, invents estúpids i el hit suec “I’m from Barcelona“. I després, en l’horari nocturn del Zapping… coses prohibides! Muaha, jua, jua!

I ara parlem de coses importants. Com tots recordareu, el dia que l’Eva va conèixer a en Ghhhny, es va produir un flechazo, i es van enamorar bojament. El cas, és que van desapareixer de mala manera, i fins ahir no en vam saber res! Ara els dos estan vivint junts, en un minipis que s’estan muntant… però atenció el bombazo!!
I és que l’Eva s’ha fet actriu porno!! O_O’ Oh my God!


…com acabarà això? No t’ho perdis!