Que comenci el combat!

“Ens podries explicar, en 10 línies, què és per a tu un blog?” Això és el que em va preguntar l’Anna Solana, directora del Diari de Barcelona. Després de pensar-hi una estona, vaig pillar el Word, i vaig contestar.
I avui publiquen la meva resposta.

I ara passem a coses serioses… ja podeu començar a votar les fotos del Goita! El sistema es basa en puntuacions: Al damunt de cada fotografia, trobareu cinc estrelles blaves com les que veieu aquí a la dreta. Si hi passeu el mouse pel damunt, s’aniran il·luminant. En el moment que feu click, el vostre vot quedarà registrat, i no podreu tornar a puntuar aquella imatge.

De moment, a les fotos només hi poso quants vots ha tingut, però no la seva puntuació total. És a dir que sabeu quants cops l’han votat, però no quantes estrelles li han donat. Així guardem el misteri fins al dia 17, i no condicionem els resultats. Recordeu que teniu temps per seguir enviant fotos fins al dia 16! Molta sort a tothom!!

Per cert, en mikibc ens ha recordat que els fòrums del DVG ja han arribat als 100 temes! I concretament els últims que estan causant furor són el del Ghhhny, el de les parides de les iaies, el dels possibles finals pel Harry Potter i evidentment… el de les tias buenas…. per cert… parlant de ties bones i de Harry Potter

PS: I avui feu Zapping per a veure publicitat creativa, actualitat,
el nou Fiat Reverse, el Windows Home… i a la nit… coses de nit!