La peli de l’Eva

Oh, sí… finalment hem vist la mítica Harry Poller, on l’Eva feia d’Hermione i en Ghhhny de Harry. Curiós l’ús que es fa de les varetes màgiques, així com de les escombres vibradores, funció d’altra banda que no és la usual. Evidentment, moltes han estat les empreses que han elaborat el merchandising corresponent i fins i tot una versió de còmic anomenada Sally Potter (un i dos). I el cas és que ja està rodant Harry Poller i el Près Quevatrempant. De totes formes, jo segueixo preferint el meu Harry Potra

I després de reflexionar sobre totes aquestes coses, podeu fer un cop d’ull al Goita, que tot i que les imatges que conté no són porno, són molt boniques! Recordeu les bases per participar al concurs, els premis, i que les podeu enviar aquí o aquí! Va, que teniu fins dimarts!

I després de tot això, toca passar pel Zapping, que avui va carregat amb el ministre Montilla, visions del món, l’art del nudisme, publicitat creativa, Super Màrio, i d’aquí a una estoneta, en l’horari nocturn… pit i cuixa, i un vídeo de l’Eli!