Google Trends

Avui en Jan, el nostre crític de còmics favorit, ens regala un fantàstic fan art del Valga’m Déu anomenat “VD: El capítol perdut” on fa menció al fet que si bé el newlook del Jun sí que s’ha justificat a les tires del Déu vos guard!, no ha estat així a les historietes del Valga’m Déu!…fins ara! Aquí el teniu!

Per cert, he afegit unes fotos de castellers al Goita. A més a més, al Zapping us he posat una web per penjar les fotos al fòrum ràpidament! (Ànim, que són els últims dies, participeu!). Per cert, teniu una nova matrícula pels puestos! Atenció que aquesta és d’un cotxe de novato, amb “L” i tot!

Ara voldria comentar un tema que he penjat aquest matí al Zapping. Es tracta del nou inventillo de Google per analitzar “tendències”. Bàsicament tu li dius una o més coses a buscar, i et diu l’interès que hi ha hagut a internet sobre aquella cosa. Però és que a més a més, si hi ha subidons molt importants, et diu el perquè! Fixeu-vos per exemple si busquem “Harry Potter“:

Veieu els pics puntuals? El Google ens explica el perquè de cadascun (estan relacionats amb les estrenes de les pelis, o dels nous llibres). A més a més, li he demanat que ho compari amb el terme “Azkaban” que és la linea vermella. Com veieu, està molt relacionat amb l’aparició de la peli. Tot i que aquest exemple és una parida, estic segur que hi ha moltes possibilitats més útils i científiques, com per exemple aquestaaquesta, o fins i tot… aquesta. És un vici, això d’analitzar tendències… si en trobeu alguna de curiosa, envieu-la que la posaré al Zapping :)

Per cert, la Gemma i jo, seguim buscant feina pels puestos.
Avui justament he tingut una entrevista!

…ja sabeu que la mandra és el meu pecat capital