.cat, Goita, i París!

Alguns deuvosguardencs ja s’han fixat que des de fa uns quants dies, es pot accedir al DVG a través del [.cat]. Tot i així de moment només és una redirecció que va des de www.deuvosguard.CAT a www.deuvosguard.COM, on segueix estant tot plegat. Un dia d’aquests que tingui temps i paciència ja faré un trasllat com Déu mana, però és que ara vaig una mica de cul entre una cosa i l’altre.

Demà dia 16 s’acaba el Goita! A les 12.00 del matí ja penjaré cap més foto, o sigui que aprofiteu aquesta nit, o demà al matinet. A partir d’aquell moment, posaré un rànking que s’actualitza en temps real amb les fotos més votades, i es podrà seguir votant durant 24 hores. Estigueu al tanto, i voteu a les que més us agradin, o a les vostres, directament! (que ja sé que no ho feu mai ;) i que guanyi el millor!!

Parlant de guanyar…

PS: Avui al Zapping, Karate, invents, House, hosties,
x-men, i en horari nocturn… la jutge dels melons!