FesInternet i webcòmics!

Diumenge en Jan i un servidor vam anar a fer una xerrada sobre els webcòmics, en motiu de les jornades de FesInternet. El públic va estar molt receptiu i sembla ser que va agradar.

Jo de la meva banda, vaig explicar el que és un webcòmic i com pot ajudar a promocionar als artistes novells, tot analitzant el cas d’Estats Units, on ens porten uns 5 anys d’avantatge.

Després, en Jan, com a comentarista de còmics de premsa escrita (com ja sabeu), va fer un breu repàs a les característiques bàsiques de les tires còmiques i com s’assimilaven, per concepció, amb la difusió a través d’Internet. Finalment, a l’apartat de precs i preguntes, vam respondre les inquietuds del públic assistent (molt interessats en el cas europeu), i vam donar per finalitzat l’acte.

Vull fer arribar les gràcies a l’Òscar Soriano, de FesInternet, per la seva gran tasca,
i a l’Esther Subias, de
Òmnia, que ens va ajudar amb la posta a punt de l’equip informàtic.

I avui s’acaba el Goita! Ja no es poden enviar més fotos! Però el que si que es pot fer és VOTAR! En aquests moments ja podeu veure el rànking TOP 10. S’actualitza automàticament, en funció dels vots que es van comptabilitzant. Recordeu que per votar, només heu d’anar a la foto que vulgueu puntuar (a través del desplegable) i senyalat el número d’estrelles que li voleu donar. Sort a tots!

A casa tot segueix igual… ahir l’Avi Jaume va marxar amb el Ronaldinho a la final del Barça a París, la Gemma i jo seguim buscant feina, i els ocupes que tinc a casa no marxen ni a tiros, i el Pollastre Gripós i el Sr. Gat segueixen fent plans per dominar el món… lo típic, vamos.