Teaser Harry Potra 2

Ary es proclama guanyadora del Goita 2006 amb una bonica fotografia d’unes vistes del mític Jardí Botànic de Blanes! Moltes felicitats! Ja saps que si vols el premi, has de fer-me arribar la teva adreça! Ole, ole!!

I tots els altres participants, que no desesperin! Perquè us he de dir que encara podeu tenir la vostra oportunitat! I és que ja he creat la secció Maked Sentences, que juntament amb la De Peli, Pels Puestos, i Moda Ghhhny, formen un bonic quartet de concursos! Estigueu al tanto, perquè en breu en començarà un dels quatre! Quin serà? Frases, o fotos? Ahh, qui lo sap! El que si que se sap, és que tots tenen premi! El que no se sap… és què coi és. u_u

Sí senyor! Tot i que ja us ho explicaré amb detall d’aquí a un parell de setmanes, he de dir que els deuvosguardencs més potermaniacs (al igual que jo) ja oloren el Saló del Còmic que es farà el mes que ve, i evidentment, el retorn de Harry Potra… i ja han obert un fòrum sobre el tema. Per a tots ells, i tots els que heu llegit el mític Potra, aquí us deixo un mini teaser on l’Hermi defensa als nostres herois d’una forma molt… especial!! :D