Ganàpies!

No us han dit mai allò de “No siguis ganàpia!“, és a dir, “No seas hambrepio” o “Don’t be ganapier” (segons el nostre diccionari de maked sentences)? Doncs aquest cop que s’ha de ser ganàpia! O al menys si per ser ganàpia entenem ser de la primera colla castellera universitària de la història!

I és que els ganàpies són els castellers de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 1994. Són un centenar d’alumnes de més de 30 carreres diferents, que entrenen i actuen setmanalment de universitat en universitat. Són colla de sis, i el que busquen és apropar el món casteller al campus d’una manera senzilla i a l’abast de tothom.

I perquè coi us explico tot això (apart de fer culturilla, és clar?) Doncs perquè resulta que tenen una revista, i en Senkreu, que és el dire, em va demanar a veure si els hi podia fer la portada de primavera 2005-06. I evidentment vaig dir que sí! Com negar-se a fer cultura (i ja posats, a dibuixar un escot?). En fi, aquí la teniu (si la voleu veure en gran, feu click). He volgut jugar amb la perspectiva del castell i la “zona intima” del cap de colla. Espero que us agradi! ;)

Ah per cert! He descobert el remei contra les cues de la Seguritat Social…

PS: Avui, al Zapping, melons (de fruita), invents, fotos,
i a la nit… més melons (de carn ;)