Spoiler!

Avui en Joan Marc ens envia una bonica matrícula DVG pels puestos, ni més ni menys que en un cuco Audi A3. Uooo! Moltes gràcies! Ja sabeu que podeu enviar tot tipus de DVG pels puestos. Ja siguin rajoletes, cartells, matrícules, plaques, o qualsevol d’aquestes coses. Ja us anticipo que serà el proper concurs. Encara no sé ben bé com el farem anar, o sigui que si voleu fer propostes, endavant, que seran benvingudes! :)

Avui al Zapping trobareu publicitat creativa, crítica social, els top 10 dels rellotges més estranys del món, i ara posaré uns linkillos de la tia més tonta del món, uns quants de molt artístics, i a la nit… l’anunci d’un remake molt… nocturn… ;)

Per cert! Ahir es va estrenar el Codi Da Vinci (Ala, ala! Més propaganda gratuïta pel Dan Brown!) i avui aniré amb la Gemma a veure-la. Aprofito per a recordar a tothom que vagi al tanto quan parlin sobre l’argument del llibre, per que…


…hi ha gent que encara no el sap.