Universitat del sexe… u_u

Ep! Com molts ja sabeu, aquesta vinyeta que veieu a la dreta, és la mítica autovinyeta. És la primera de cada tira còmica, i s’actualitza en el moment que penjo la tira. Avui he afegit les instruccions per a que la poseu al vostre blog si sou usuaris de blocat.com Si teniu una plantilla de les predefinides, heu de fer tots els passos. I si la vostra plantilla és personalitzada, podeu començar al pas número 9 :)

I ara repassem el nostre calendari, que diu que avui és l’aniversari de la Xiqueta i el del Miguel! Moooltes felicitats! A aquestes alçades tothom dei saber que el calendari deuvosguardil està obert a tothom que hi vulgui dir la seva! La Gemma és l’encarregada que va acceptant tots els esdeveniments que li dieu!

Per cert, ja haureu vist que en Tros d’ase ha proposat un curiós concurs de perversions sexuals als fòrums…. i sembla que ja hi ha els primers participants… si és que realment tothom és una mica pervers… i sinó que li diguin als de la Universidad del Sexo, l’única on tothom vol “repetir” curs, o als organitzadors de les trobades de Tuppersex, que ja és mundial! Fins i tot la Gemma, en farà una! Però ara li dec una tarda de compres…


… si es que ens utilitzen… u_u’