Preparant el Harry Potra

Avui (per cert, cumple del Ferri) necessitaria la vostra opinió. Veieu aquestes imatges de la dreta? Doncs són els tres models de xapa del Harry Potra i el Pedrot Filomenal que vam fer en ocasió del Saló del Manga 2005. Voldria saber si us agradaria que en torni a fer (seran més boniques encara), i en aquest cas, què us agradaria que hi sortís. Aquí van unes quantes idees, a veure què us sembla:

   

 

   

IMATGE
1. Títol “Harry Potra”
2. Els tres protas
3. La noia dels pits
4. Sílvia
5. Ivan
6. Harry
7. Hermi
8. Rom
9. Gilderoy Masdecors
10. Dumbidor

FRASE
1. “I si calles la boca?”
2. “Vols sexe?”
3. “KA FORT!”
4. “Es mira però no es toca”
5.  “Somriu si vols sexe”
6. “Busco novi@”
7. “Visca Catalunya”
8. “Ja sóc aquí”
9. “Potra millor que Potter”
10. “Noia no disponible”

 

Sou lliures de pensar nous models, frases, personatges, o el que sigui!

La idea és barrejar imatges amb frases, o només imatges, o només frases… el que vull saber és si fer xapes, i quines fer, bàsicament perquè després resulta que alguns models em desapareixen de les mans, i altres models es moren de fàstic.

Com haureu vist, ja posats a fer, no només es pot proposar personatges del Harry Potra, sinó que també obrim la possibilitat de fer-ne dels personatges del DVG, com per exemple l’avi Jaume, en Ghhhny, la Gemma, etc. O dels personatges del Valga’m Déu, com la Sílvia, l’Ivan, la Cris, o qualsevol altre de la colla (noia dels pits inclosa).

I per acabar, queda un últim tema nou. Les samarretes. Voleu que faci samarretes (altrament dit massarretes)? Serien de l’estil Torrente3, és a dir negres amb el dibuix i la frase en blanc. Torno a preguntar… Voleu que faci xapes? Voleu que faci samarretes? Quieren que lllueva en la casa de Gran Hermano? Ahora pueden hacer que llueva en la casa!

Tema peles! Les xapes costarien 1€, i les samarretes 10€. Sí, és pasta. Ja ho sé. Per això ho pregunto. Si us creieu que NO la comprarieu, si us plau, TAMBÉ dieu-m’ho, i ja no em lio en fer més coses.

En fi, i ara que heu aguantat tot aquest rollo patatero,
us regalo un
nou teaser de Harry Potra 2… LA CABRA SECRETA!