M’agrada el cafè amb llet fred

Cada dia al matí, mentre en Bassas resumeix el dia en cinc minuts, em preparo un cafè amb llet (sense sucre, gràcies) i al llarg del dia el passejo amunt i avall fent petits glops. Tot i que en poques hores ja s’ha refredat, a mi m’agrada igualment, i el faig durar tot el dia, molts cops fins a la nit! A casa no ho entenen, i si per casualitat troben la meva tassa sola i desprotegida, la buiden a l’aigüera sense cap mena de mirament, i quan els ho pregunto “Que has tirat el meu cafè?” em diuen “Ah, però encara en volies? Però si ja era fred!” Des d’aquí reivindico un món lliure per als consumidors de cafè amb llet fred.

I ara que m’ha passat la tonteria, us recordo que avui és el Primer Dia de l’Orgull Freakie! El tema està en reivindicar els drets i deures d’aquells que s’autoanomenen o són anomenats friquis. Es fa coincidir amb el dia que es va estrenar Star Wars, de la qual són fans els promotors de la idea. O sigui que moltes felicitats a tots els freakies que hi ha pels puestos. Per cert, avui també és el Dia De La Tovallola (només per freakies seguidors de The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy)

Ah, i parlant de puestos, avui actualitzo la secció de fanart del DVG pelspuestos amb tres tires còmiques. Un parell d’Arkitekt i una d’Astharoth. Moltes gràcies nois! Ja heu entrat al concurs!! De fet, tots els que heu enviat algun pelspuestos en algun moment de la història del DVG, ja heu entrar en concurs. De moment encara hi ha 4 categories. Si teniu més idees brillants, les podeu suggerir al fòrum del concurs.

Pel que fa a la forma de decidir al guanyador, preferiu votacions, o un sorteig? Podem fer eliminatòries? O premis per categories? Ahhh… el que preferiu! Podriem regalar entrades al primer parc d’atraccions sexual del món a la tira còmica més verda? O un estat de congelació etern per al millor fanart, rollo Walt Disney? Va, tot comentari és benvingut! :)

Ah, per cert…