La Història Interminable

La secció de fan art està a tope! Com es nota que a tots ens encanta dibuixar, eh? Aquest cop l’artista és la mítica Plebe, i ens envia un parell de tires còmiques, on dona a conèixer a un parell de personatges seus molt peculiars. Ojo que a la segona el Sr. Gat i jo tenim un cameo! Mooltes gràcies Plebe, i sort!

Ara parlem d’una curiosa novetat del fòrum. I és que ahir, la sil, va fer una proposta als deuvosguardencs. Va començar una història que tothom que volgués, podia continuar a la seva bola. El resultat és estrany i divertit, d’un frikisme que frega el nivell Bobobo. Us la resumeixo a continuació:

“La protagonista és abduïda per la seva tele, i va a parar a l’illa del pingüí, on un drac gegant ha mort a l’Arale (normal). Decideix ajudar, i amb la màquina del temps del Dr. Slump (que està fo**ant amb la Yamabuki) va al temps del juràssic (on temporalment es converteix en dinosaure). Allà coneix un estruç amb superpoders (típic, també), que torna a la vila del pingüí, i mata al drac amb una tècnica màgica (arrancada del cap). Evidentment, a continuació l’estruç i la protagonista van a l’època en la que construïen la muralla xina, on un petit ancià, les convida a fer el te…”

La Història Interminable (tal com l’ha batejat la seva impulsora) encara és oberta! Per continuar-la només et cal una mica d’imaginació, i escriure un parell o tres de línies. Apa, que ja tardes! Quan sigui prou llarga l’escriuré sencera en una pàgina apart, per a que sigui més fàcil de llegir.