Noies que busquen amics

Dues tires còmiques més a la secció de fan art! Ole, ole! Ja ho diuen, que Catalunya és una regió de grans artistes! Oh, qui ho sap! Potser amb el temps us feu famosos i tot! I llavors sempre podré dir que em vau dibuixar una tira còmica! Tot i que no sé si sou millors artistes, o escriptors, perquè realment la Història Interminable està quedant brutal! Aquí la teniu sencera, i aquí la podeu continuar!!

Per cert, ja fa temps que em passa una cosa molt curiosa navegant per aquests móns de Déu, que segur que us sona… en una web em va aparèixer un banner amb el missatge “Meet these girls from your àrea!” i les fotos d’unes noies (les teniu aquí a la dreta). Fins aquí tot normal. O no? Analitzem-les:

– Noia “toocute4u2”: Aquest nick de la noia dels pits grossos ve a dir algo així com “massa maca per tu també“. No és una mica rebuscar per una noia de Martorell?
Noia “Ladytes”: És el típic nom de santoral català. Jo conec una Maria, tres Laures, i sis o set Ladytes. Tot i que per ser de Barcelona és una mica raro que porti una samarreta amb un text en anglès (Don’t hate me because I’m beautiful. Hate me because I have huge boobs)… bé, potser la va comprar en un viatge a Londres
Noia “freakychick6902”: Oh, aquesta és genial. La “chica freakie 6902” és noia, és freakie, i a més de tenir un 69 al nick i d’estar molt bona, és de Barcelona, i busca amics… per Internet? Que raro, no? Quin problema té? És de l’Opus, o algo?

Però el més curiós és que després de fer 3 o 4 clicks més a la web on hi havia el banner aquest… no diríeu mai que ha passat?? Ei! M’he trobat les germanes bessones de les tres noies d’abans! Es diuen c-rooper, cubbacat, i jeepgirly1, tres típics noms cristians, també. Ei! Quina casualitat, eh? I a més, deurien demanar la roba a les seves germanes, perquè van vestides igual! Aquestes però, deuen viure separades, perquè en aquest cas són de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, i Badalona. Per tant, no poden pas ser les mateixes :)

Oh… un moment… voleu dir que no deu ser un vil i cruel engany?? Voleu dir que no són les mateixes fotos, amb els nicks canviats? I que la població on viuen canvia en funció del lloc con et connectes, tal com passa en aquesta foto que tenim penjada al fòrum des de fa mesos? Oh, no… no crec. Segur que són unes bessones.