Dilluns em(Potra)t

Oh! Què ven mis ojos! Quina imatge més xula!! Què deu ser? Aha! Doncs és no more no less que la portada del nou HARRY POTRA!!

Pozí! Directe de les mans del Jan, que s’ho ha currat cacho, aquí teniu el que seran les cobertes de la nova entrega de la saga potra! I si us heu quedat amb ganes de conèixer més el seu estil, tranquils, perquè a l’interior del còmic hi ha una altra sorpreseta seva! Ai quins nervis!

Estic content perquè poc a poc el Harry va guanyant cada cop més bona aparença (suma +2 al teu personatge XD). Al igual que el DVG, apart de fer-ho per diversió, també m’ho prenc com un exercici de constància i d’entrenament, per a millorar l’estil. I poc a poc ho vaig aconseguint! Al menys això crec jo quan ara miro les primeres tires que apareixen al DVG. En fi, que estic molt content del nou còmic. Crec que us agradarà!

I de la mateixa forma que jo, també tenim moltíssims artistes més que s’estan currant uns fan arts molt molt xulos. Avui en poso dos més! Un book de la Mixeta, fet per la mítica _Mò_, i un capítol perdut de l’oficial Wellan, dibuixat per Bridgess! Ole, ole!

Més coses! La Història Interminable ha arribat a un punt de frikisme abolut, on fins i tot ha aparegut la Maria Teresa Campos, i s’ha bifurcat l’espai temps! Però crec que encara la podem liar més! Falta la teva contribució! Apa va! Fot-li canya, i afegeix el teu granet de sorra!! Segur que després serà un bestseller! I tu hi hauràs contribuït! Oh!