Gemma Playmate?

Dos fanarts més! Un capítol perdut del VD de , i un DVG on en Morti i el Sr. Gat s’ajunten per a dominar el món de mans de Tros d’Ase! Moltes gràcies als dos! La secció de fan art comença a estar que crema!!

A més, també hi ha un parell de noves matrícules DVG pels puestos! Una moto de Parets del Vallès, i un Opel de Navarcles (població molt coneguda per sortir a la portada de la segona guia telefònica), les dues enviades per Ariadna! Recordem que el premi del concursillo DVG pels puestos és un .CAT per tota la vida! Uo! Si teniu dubtes, o el que sigui, aquí teniu el fòrum!

Per cert, l’altre dia els deuvosguardencs del fòrum tenien la curiositat de saber quants missatges ha escrit cadascú. Doncs ara ja podeu, clickant sobre el nick! A més a més, s’han canviat tots els nivells. Doneu-hi un cop d’ull per saber quin és el vostre :)

PS: Avui, al Zapping, cameres ocultes, tecnologia punta,
publicitat del ZORRÓN… i a la nit… noies maques! XD