Plebe!

Aquests dos estan ben sonats. Però no gaire més que alguns caps d’estat, presidents, i dictadors actuals. El que passa és que aquests dos ho fan des de la sombra, rollo supervillà, i els que ens manen des d’una via política, inventant-se coses rollo “guerra de prevenció“… qui és més freakie? Ah… kilosá!

Però parlem de coses importants! El passat 10 de gener vaig rebre un emili de la Plebe, que em deia exactament “Sóc una amant de les teves tires, i per això m’agradaria ensenyar-li a molts amics que tinc, però ells no parlen en català. Per això et volia demanar permís per traduir les tires al castellà i posar-les en un fòrum (a lo millor no les acabo postejant a cap fòrum, però per si de cas…). Aquest mail és per demanar-te permís per penjar les traduccions. I per preguntar-te quin tipus de lletra fas servir a les tires, per poder encaixar millor les textos xDDD”

Jo, encantat de li vida, li vaig dir que sí, li vaig passar la font, i em vaig oblidar del tema per sempre més. I és que a vegades, a la gent li pillen ganes de fer coses, que amb el temps s’obliden perquè es rallen. Però aquest no és el cas de la Plebe, que el 27 de maig em va tornar a enviar un emili que deia “Bé, no se si t’en recordaràs, fa temps que et vaig enviar un mail demanant-te permís per traduir les teves tires al castellà i compartir-les amb els amics que no parlaven català. Bé, a causa del curs, només he pogut passar al castellà unes 100 (U_U…).

Mare meva de Déu! Però quina feinada! Com si la gent no tingués res més a fer, va i tradueix un centenar de tires, com una formigueta treballadora! I no només les ha traduït, sinó que també ho ha fet molt bé. Especialment considerant que el text de les primeres tires no tenien globus, i la lletra era força raquítica, tota barrejada amb les imatges! En fi, us preguntareu qui coi és la Plebe, no? Pos agafeu-vos, que aquí us ho explico tot, tot, i tot. I si encara teniu ganes de saber-ne una mica més, us recomano el seu blog (que evidentment, també ha traduït) aquí:

I si encara us heu quedat amb ganes de coses freakies, us recomano que llegiu o que continueu la Història Interminable. Jo avui l’he repassat de dalt a baix i m’he descollonat. La veritat és que hi ha tal quantitat d’imaginació que es desborda. Us faig saber que en els últims afegits la protagonista amb polla de la història està voltant pel plató de Telecinco on s’ha trobat al Carlos Sobera (i la seva cella) i una amiga de la Carmen Sevilla que diu a Punta Cana ¿?(fixeu-vos que les inicials dels dos són “CS“… serà una coincidència o està tot relacionat amb el CSI?) Com acabarà?

PS: Avui al Zapping, osties, art, regals, el rei
del parkour, cine, i a la nit… un video de l’Eli!!