HARRY POTRA AL SALÓ DEL CÒMIC!


No us passa, a vosaltres?

Ja és 1 de Jun[y]! Això vol dir que ja hi tornem a ser! Un any més, Harry Potra passarà 4 dies al Saló Internacional del Còmic de Barcelona! Aquest any, al xiringuit del DVG hi podreu trobar tant Harry Potra i El Pedrot Filomenal (extended version) com la nova entrega de la saga, Harry Potra i La Cabra Secreta!

On està el xiringuit del DVG? Entrant a mà dreta! Sí, sí! Tan sols heu d’entrar al saló (palau Nº2) i el cinquè stand a mà dreta és el DVG! Aquí us he posat un mapa per a que ho veieu bé:

[ON ÉS L’STAND DEL DÉU VOS GUARD?]

Aquest any, apart de les fotos pel DVG, qui vulgui també podra gravar una missatge pel programa de ràdio DVGFM. Podeu dir el que vulgueu… des de “Ja sóc aquí“, a “I sí calles la boca“, “ka fort“, “Visca Cataunya!“, o cantar una rumba. El que sigui! Després amb aquests missatges en farem falques per a que us pugueu sentir per la ràdio!

Us recordo que el saló és els dies 8, 9, 10 i 11, i que l’horari és de 10:00 a 20:00! Jo estaré allà per firmar Harrys tot lo dia, igual que l’any passat, o sigui que demanaré a l’Ivan (o a qui sigui) que em faci els posts aquests 4 dies. QUINA ILU! JA S’ACOSTA!! OLE, OLEEEE!