Esteu avorrits?

Recordeu l’any passat? Doncs aquest any, si Mahoma no va a la muntanya…

Però pels que no tingueu una vida tant psicodèlica, ahir l’Elennare em va passar un link genial. I és que L’avorriment és de les pitjors coses que hi ha!! Diuen que “cuando el diablo no sabe que hacer, tira la casa y la vuelve a hacer“. No us ha passat mai que no teniu RES a fer? Tota una tarda avorrida en perspectiva? O encara pitjor!! Que esteu a classe al cole o a la uni, i el temps es fa etern i no passa mai? Sí? Doncs esteu de sort! Us he traduït i ampliat la llista de…

COSES A FER SI ESTÀS MOLT (PERÒ QUE MOLT) AVORRIT!

1. Escriu la hora infinitament (distracció potencial: 1-5 minuts)
Escriu en un paper la hora actual. A continuació ja hauran passat uns segons, o sigui que torna a escriure-la! Repeteix l’exercici fins al final de la classe, i compara amb els teus companys qui ha omplert més fulls!

2. Obre i tanca els ulls de forma embogida i salvatge, per a un interessant espectacle de llums (distracció potencial: 1-5 minuts)
Veuràs una gran varietat de bombolletes, estrelles i flashs. Intenta donar forma a les figures a veure si el teu subconscient intenta enviar-te un missatge. Si et fregues els ulls amb força encara surten coses més fashion.

3. Comprova quanta estona pots mantenir una nota musical (distracció potencial: 4-20 minuts)
No és molt divertit, però passes l’estona. Juga amb un amic, o intenta batre el teu rècord. Agafa aire, fes un bonic “doooo”, o “reeee”, o “miiiii” i manten-lo! Guanyes punts extra per fer riure als altres, o fer-los canviar de nota.

4. Intenta no pensar en pingüins (distracció potencial: 1-5 minuts)
Aquest és molt difícil, perquè per molt que ho provis, pensaràs en el que estàs evitant pensar. Si ho intentes molt poc, potser o aconseguiràs.

5. Utilitza el teu poder mental secret (distracció potencial: 5-10 minuts)
Passa una estona intentant utilitzar el teu poder mental movent algun objecte de l’habitació. Concentra’t i visualitza’l fins que tinguis maldecap. O millor encara, fes que algú faci alguna cosa, com per exemple tirar la seva motxilla o fotre-li un clatellot a un altre.

6. Rasca’t (distracció potencial: 1-3 minuts)
Va, rasca’t! Encara que no tinguis picor! Va, va! Que guai, eh?

7. Repeteix la mateixa paraula un cop i un altre fins que perdi el sentit (distracció potencial: 1-3 minuts)
Escull una paraula aleatòriament d’una revista o llibre, i digues-la en veu alta moltes vegades, en diferents entonacions, molts cops, molt seguida fins que perdi el sentit, i només sembli un so estrany. Us asseguro que funciona.

8. Fes-te mal (distracció potencial: 1-3 minuts)
Què és dolor? Què és mal? No hay dolor! És tot mental! Pessiga’t, esgarrapa’t, o dóna’t copets de cap a la paret mentre esperes que s’acabi la classe, cada cop una mica més fort. A veure fins on aguantes.

9. Intenta empassar-te la llengua (distracció potencial: 1-3 minuts)
No té més. Intenta-ho. Es pot fer, però és una estupidesa.

10. Fes veure que ets un cotxe (distracció potencial: 1-3 minuts)
Fes els sorolls amb el nas i la boca mentre camines pel carrer, i parla com el copilot del Carlos Sainz, a ras. Pots aclucar els ulls per fer els intermitents per donar més autenticitat al tema.

11. Inventa’t un tic (distracció potencial: 5-10 minuts)
Fes un tic estrany i estúpid. Per exemple, com un espasme amb el cap, tancant els ulls, o tossint de forma seca i nerviosa. Amb molt d’entrenament l’agafaràs de veritat.

12. Mira la tele, i repeteix el que diuen amb accent italià (distracció potencial: 5-10 minuts)
Aquesta és mot divertida. Si sou uns quants, que cadascú pilli un personatge de la tele, i repetiu tot el diàleg amb accent italià (podeu provar en argenti o mexicà, que també funciona). Va molt bé amb el Cor de la Ciutat! Si sou molts i cadascú te un personatge, acabareu tots descollonats per terra!

13. Dobla la tele (distracció potencial: 10-15 minuts)
Aquesta versió és pels que tenen més imaginació. Treu la veu de la tele! Posa el mute, i inventat els diàlegs al 100%. Que cadascú pilli un personatge. US ACONSELLA QUE HO GRAVEU!! És molt millor escotar-ho després. Us asseguro que us descolloneu fijo. Sobretot perquè flipareu amb el que heu dit vosaltres mateixos.

14. Suposeu desapareix tot el món menys els que esteu a l’habitació (distracció potencial: 10-20 minuts)
Què passaria? Us mantindríeu units? Intentaríeu resoldre el misteri? Tot un món absolutament buit, només per als que esteu junts en aquest moment. Sospitós, eh? Qui manaria? Penseu que la llum, gas i electricitat s’aniria acabant a mesura que hi haguessin problemes (no hi hauria tècnics per arreglar-ho). No podríeu anar en avió, ni tren, ni res tret del cotxe. I quan s’acabés la gasolina de les gasolineres, ni això!

15. Feu un concurs de beure aigua (distracció potencial: 5-10 minuts)
El concurs és divertit, però després et sentiràs força malament. Per a fer-ho més pel·liculero, cada cop que t’acabis un got a lo Sant Hilari, posa’l del revés d’un cop sobre la taula.

16. Mira el cul a algú fins que es giri (distracció potencial:2-5 minuts)
Fijo que es gira per mirar-vos! És allò de “tinc la sensació que m’observen!” Ja veureu com no podeu mirar-li el cul amb tranquil·litat sense que es giri.

17. Canasta coses al cul de la de davant (distracció potencial: 1-5 minuts)
Aquesta me la va dir ma germana. Busca una noia amb tanga i els pantalons baixos, que estigui assentada davant teu (normalment a les classes de la uni). Intenta canastar-li coses a aquesta mena “d’escot” del cul. Trossets de goma, paperets, o clips. Una amiga de ma germana li va canastar un boli! Ole!

I vosaltres què? Teniu algun remei infal·lible per a fer passar l’estona, encara que siguin 5 minutets, per aquells dies tant avorrits? Endavant! Fes els vostres suggeriments! :)