Harry Potra 50%

Es nota que arriba el Saló del Còmic? Ah, potser sí, perquè l’esperit de Hardwards ens envaeix (almenys a casa meva)! I sinó, que li diguin al Potra, que avui creix fins a la pàgina 15! Ole, ole!! Sí, sí! 7 pàgines noves, com sempre, a tot blanc i negre, només per a vosaltres! I les altres 25 pàgines… a l’stand del DVG! Farem fotos, sortejarem coses i podreu deixar el vostre missatge pel programa de ràdio!

Ah! I penseu que encara és obert el mega-ultra-poderós concurs DVG pels puestos, en el que el premi és un fantàstic .CAT per tota la vida. Com podeu concursar? Molt fàcil! Enviant una matrícula, un fan art, una obra d’artesania o una foto de la moda Ghhhny!

Ah, i tots aquells que m’envieu una manta d’invisibilitat com la del Harry, guanyareu directament el concurs! Què? Com dieu? Que no existeix, aquesta manta? I tant que sí! Uns científics de Inglaterra l’estan fabicant! O_o Te flipaaaaaaaaas!! Diuen que la fabricaran amb materials artificials especials, i que és possible tècnicament! Jo la vull per reis!