El Mundial et farà vibrar!


Ara sí que acabo els esbossos!

Per cert, heu notat que s’apropa el mundial? Ja han fet de tot! Lents de contacte amb les banderes, els polítics canvien les sessions, els jugadors que guanyin tindran incentius sexuals, Mortadelo y Filemón també s’apunten. També la publicitat n’ha tret molt profit! Aquí el cas dels pòsters del mundial gratis, el mundial de llenceria d’Sloggy, el súper mega porter d’adidas

Però no tot és bo! Es veu que hi ha gent que no li agrada, això del mundial! Per exemple, és el cas d’unes dones holandeses que s’han manifestat en contra, al igual que un 21% dels homes!

De totes formes, no se perquè, però aquest Mundial s’ha relacionat moltíssim amb els vibradors!! Deu ser perquè durant el mundial, els homes no estan per la labor? Mireu el cas de Channeltwo, que aconsella a les dones que es vagin preparant… o el de Spielführer, que anuncia els seus vibradors! O directament la denuncia que Oliver Kahn i Michael Ballack han posat al sex shop “Beate Uhse” per fabricar vibradors amb els seus noms sense demanar permís! A Anglaterra fins i tot n’han tret un amb la bandera! I no és d’estranyar que elles s’espavilin… perquè de fet, tots els homes que vagin a veure el Mundial tindran a la seva disposició el prostíbul més gran del món! L’Artemis, amb una capacitat de 600 clients i 3.500 m2. Té sala de ball (Sala de ball? Pa que?), sauna, sex-shop i sales de cine. En fi, tot un parc temàtic.

Però penseu una cosa per un moment!! En cas que realment les dones es sentin abandonades sexualment durant el Mundial 2006… això dona moltes oportunitats als que el futbol ni ens va ni ens bé! Olé, olé! Un munt de dones insatisfetes per a nosaltres sols! Ui… un moment… ara que hi penso, jo ja tinc parella… u_u