La Setmana del Saló!


Viatge al passat, al futur, o dimensió paral·lela?

Aquesta és la gran setmana! Dijous comença…  el Saló Internacional del Còmic de Barcelona! Això vol dir que passaré 4 dies instal·lat a sol i sombra al xiringuit del DVG!! Ole, ole i oleeeee! I no només jo, sinó tot l’equip de locutors del DVGFM! Quina iluuuuu!

Alguns deuvosguardencs m’han preguntat si poden portar els seus fanarts pel concurs DVG PelsPuestos al Saló del Còmic, perquè els han dibuixat a mà, i a casa no tenen scanner ni res, i no me’ls poden enviar. POS CLAR QUE SÍ! Me’ls podeu portar, que jo els escanejaré i els penjaré, perquè pugueu guanyar el .CAT!

I ara, vaig a buscar les xapes, que m’han trucat dient-me que ja estan fetes! Aprofiteu el que queda d’aquest dilluns mig festiu, i continueu amb la història interminable, xerreu amb la gent del fòrum, o passeu-vos pel Zàpping, que avui, apart de trobar-hi formes de duplicar bitllets, receptes de cuina creativa, o la fi del món amb pèls i senyals, també segueix la temàtica del Mundial 2006 sexual,
amb un curiós vídeo enviat per l’Elennare!