Avui és 6 de Juny del 2006, o sigui sis del sis del sis! I com tots sabem, el 666 és el número de Satanàs (no el de telèfon, sinó el número, en general) Per tal de combatre aquestes 24 hores maleïdes, us recomano fermament que feu alguna cosa útil, com per exemple el que fan els evangelistes Holandesos. Una marató de 24 hores per lluitar contra satanàs! De moment, els noruecs s’hi han sumat. Això sí que és una inversió de temps.

Per tal de sobreviure, els de Madrid ho tenen pitjor, perquè el 66.6% d’ells (que per més INRI són 6 milions), suporten un nivell perillós de sorolls durant el seu dia a dia! Serà la veu de Satanàs? En canvi, a Xina ho tenen molt millor, perquè com que ho fan tot així de raro, per ells és un dia de bona sort! Tot i que crec que el que realment ha sortit perdent és pillat que ha comprat el número de telèfon 666-66-66, que ha pagat 4,3 milions de dòlars. Aquest no és l’anticrist. Aquest és subnormal.

En fi, ara parlem de coses series! Avui afegeixo un nou fanart d’en Dani, i una matrícula pels puestos d’un Seat feta en plena persecució per la carretera de Premià! Ja sabeu que es pot participar al concursillo a través de qualsevol de les quatre categories! I que si teniu una idea original i sorprenent per a una nova categoria, serà benvinguda!

D’altra banda, també podeu continuar la mítica Història Interminable. Acabo d’actualitzar-la! Tot plegat és tant caòtic, que només us explicaré el moment actual! El protagonista resulta ser ni més ni menys que en Harry Potra, ja que tot era un somni provocat per un atac de l‘Snipe. Així que es desperta, protagonitza un vídeo sexual amb la Fleur Delacour i el penja a Internet, i a continuació, va i es troba al Sirius Black, que resulta que és viu i té una missió per a ell! O_O I ara què?