4 posts, 4 personatges


…al final li hem dit.

He tornat al present just a temps per anar a muntar el xiringuit del Saló del Còmic. Tinc els Potras, les xapes, l’equip de ràdio i tots els trastos preparats al cotxe, i ara vaig cap a Barcelona a trobar-me amb en Jan i els de la ràdio, per deixar el xiringuit a punt de solfa per a demà! Sí, sí! Demà comença! Ostres, quina ilu!

Durant aquests 4 dies els posts els faran 4 personatges del DVG. L’últim cop van ser (clikeu per veure el post) el Sr. Gat, en Ghhhny, l’Ivan, i en Morti. Com podeu comprovar, cadascú el fa com li rota. Però al menys puc triar a qui dir-li. i ara us ho pregunto a vosaltres: Quins 4 personatges voleu que facin els posts els propers 4 dies? Deixeu el vostre comentari en aquest post!

Però anem per la noticia del dia! I és que construiran el cotxe volador que sempre hem vist a les pelis!! Em pregunto quin aspecte tindrà! Molaria que sigui com els de Bola de drac, els que construeix el Dr. Brief, el pare de la Bulma! I ja de pas, estaria molt bé que també es puguin convertir en capsules Hoipoi, i així ens estalviem els problemes d’aparcament!

El Transition (actualment l’estan dissenyant els del MIT) pillarà els 190 km/h, tindrà una autonomia de 800 km,i el podreu comprar d’aquí a un parell d’anys per només uns 115.000 euros (just el que guanyaré amb la venda dels Harrys XD).

I si això de volar no us acaba de convèncer, sempre us podeu dedicar a fullejar el Zàpping, que és més barato. Avui teniu wàters del mundial, el misteriós esport del golf, tunning, tornados, esports, i a la nit… una stripper molt especial! Apa, vaig a muntar el xiringit! Fins ara!

PS: Ah sí, per cert! Demà hi ha una
novetat al DVG! Ja veureu, ja!