Primer dia del Saló del Còmic

Hola! Sóc en Harry Potra! En aquests moments en Jun és al Saló del Còmic, liat amb les seves coses (per cert, vilaweb ens ha linkat), i m’ha demanat que li faci el post. Però com que no en tinc ganes, i sóc un irresponsable, passo de tot i no el faig. A més a més, què coi foteu aquí? Haurieu d’estar al Saló! Que no sabeu que podeu trobar el Harry Potra, deixar missatges pel programa de ràdio, i fer coses pels puestos?? Què espereu?? VA!

Per tan sols 2 euros teniu el Harry Potra i el Pedrot Filomenal (Extended Version), i per 3 euros el Harry Potra i La Cabra Secreta! Sí, la segona part val un eurillo més perquè els de la impremta han pujat preus sense avisar, i el capullo del Jun ja perdia peles per tot arreu! Sort que el Sr. Gat l’ha avisat!

Ah, per cert! En Jan s’ha currat un parell de fons per windows que estan de puta mare! Els podeu descarregar en format de [800×600], [1024×768] o bé [1280×800]. Aquí els teniu:

Apa, adeu! Vaig a buscar a l’Hermi, que hem de fer… coses.