Quart dia del Saló del Còmic!

Mare meva de Déu senyor, quin dia el d’ahir! I és que ahir dissabte, tercer dia del Saló del Còmic, va ser un no parar!! Vàreu anar arribant i arribant sense aturador!

Ens ho vam passar molt i molt bé, i vam fer un munt de fotos! Doneu-li un cop d’ull a la galeria! Després, tothom va gravar missatges pel DVG.FM… alguns de forma individual i alguns de forma col·lectiva (o sigui, cridant tots a saco a la de tres). I fins i tot vàrem connectar en directe amb la ràdio, i els més atrevits van tenir la oportunitat de parlar amb el locutor, i ho van fer molt i molt bé! Quan tingui tots els talls de veu, faré un mix, posaré una música de fons, i ho penjaré per a que pogueu escoltar a tothom!

Un moment particularment curiós (ho tenim filmat) va ser quan un parell de grups de deuvosguardencs que es van trobar al saló, van fer una mena de assentada just al mig del passillo (altrament dit corredor) rollo okupes! Només els hi faltava cantar “Nooo, nooo! No serem moguts!” Sou tots uns cracks!

Bé, jo m’en torno “a la carga” que encara em queden
les últimes 5 hores de saló, i avui també està a tope!