I si calles la boca?

OPÁ, ER SALON DEL COMIC S’HA AKABÁ!

Quatre dies intensos, però molt agradables que ja he afegit a la galeria de moments especials del DVG. Els Harrys s’han esgotat, les xapes s’han esgotat, i jo també m’he esgotat… però cap problema, perquè tant els Harrys com les xapes es poden tornar a editar, i jo he dormit molt, i ja estic en plena forma!

I ara és el moment de parlar de nous projectes! I és que la gran majoria de vosaltres ja sap que pel Saló del Manga (27, 28 i 29 d’Octubre), apart del mític Harry Potra 3, traurem una novetat més! Una revista feta per tots els vosaltres! De moment, diguem-li “I si calles la boca?” i així coincidirà amb les samarretes.

Serà una revista feta al 100% amb el contingut dels deuvosguardencs! Tothom està obert a col·laborar. Podeu fer un dibuix, una caricatura, una tira còmica, una petita història… Cadascú pot fer el que es vegi amb cor!! Els que no sàpiguen dibuixar, podeu escriure, o fer el guió d’una història, i que algú us la dibuixi! Entre dos és més fàcil! Pel Saló del Manga recopilarem tot el material, el maquetarem, i posarem a la venda la primera revista del DVG! Evidentment, tots els que hagueu contribuït tindreu un exemplar gratis!

Teniu tot l’estiu per a enviar les vostres obres. L’Onze de Setembre s’acaba el termini i ja no es podrà enviar res més, perquè haurem de maquetar-la, i editar-la. A més a més, llavors ja comencen les escoles i les unis, i llavors ningú té temps! Si teniu dubtes, opinions o suggeriments, aquí teniu el fòrum de la revista!

PS: No us perdeu les cròniques del Saló del còmic
del
Jan i de la Plebe! Tenen imatges i tot! u_u