Independència!

Efectivament, sembla ser que el tema que s’ha proposat al fòrum de la revista és “La independència“. No la de Catalunya, com pregunta en Jan, sinó la dels joves, que cada vegada ho tenen més dificil. Podem fer conya dels minipisos de 30m2, dels pisos d’estudiants rollo Valga’m Déu, dels preus abusius, de les hipoteques, dels tios de 40 anys que encara viuen amb els pares, etc. Crec que és un tema força sucós, i genèric, que permet fer tot tipus d’articles, tires còmiques, historietes, i paròdies. Què us sembla? Ja sabeu que podeu donar la vostra opinió al fòrum!

Segons el nostre calendai deuvoguardil, aquesta setmana comença la Patum, i a més hi ha un concertillo d’stopa, de Lax, de Celtas, i del Carlos Baute. Però el més improtant és que la _Mò_ acaba exàmens! Una setmana força completa per a tots aquells que ja no tinguin obligacions amb l’escola ni la facultat! Visca!

De fet, es nota que s’acaba la temporada d’exàmens, perquè aquests dies estic rebent molts links pel Zapping, i força material pel DVG pelspuestos. Avui per exemple, posem un parell de matricules de Meri i Newgrange, i un fanart d’arkitect! Ole! Moltes gràcies per a tots els que aneu contribuint! Si teniu web, recordeu de dir-me-la així us linko!

PS: Per cert, estic fent un mapa de la web amb els principals
accessos directes. Si en trobeu algun a faltar, m’ho dieu
que els aniré afegint!