Harry Potra per correu u_u

No li feu gaire cas, a la Cristina… és molt peliculera, ella. En realitat només és un spoiler que s’ha colat a la tira del DVG d’avui… però tranquils… molt aviat sentireu a parlar, tant d’ella com de les seves vivències :)

I ja sabeu que si voleu guanyar un .CAT per tota la vida, podeu participar al concursillo DVG pelspuestos, al qual avui li afegim una matricula molt neta, i un nou fanart d’arkitekt, que per cert, un ocellet m’ha dit que ja té més d’una idea per la revista! Ole, ole! Tota bona idea serà benvinguda!

Per cert, i parlant de la nostra revista! Ja m’han arribat moltes coses per anar posant. Ben aviat crearé una pàgina amb l’índex, i a mesura que cadascú es demani un espai, l’aniré omplint. Així veurem com va creixent! Sobretot, sobretot, tot el que siguin imatges i dibuixos, els heu de guardar o escanejar amb resolució de 300ppp, és a dir, format d’impressió, que sinó no es pot utilitzar perquè queda pixelat!

I ara tema Harry Potra! Finalment ja el podem enviar per correu. He fet una reedició per a tots aquells que no vau poder anar al Saló del Còmic. El problema és que s’han de pagar les despeses d’enviament que cobra l’agència de transport, que són 7 euros. O sigui que si no us poseu d’acord uns quants igual no us surt gaire a comte… en fi, per a fer les comandes, envieu-me un mail, i us l’envio.

Evidentment, és contra reembossament, és a dir que es paga un cop el rebeu. Actualment podeu demanar tant el Harry Potra 1 (extended), com el Harry Potra 2. Voleu que també faci una nova tirada de xapes?? Ja em direu el què!!

PS: Avui, al Zapping, iPods, esports, un especial
de Friends, Polònia… i a la nit… pit i cuixa!!