Índex de la revista

La Cristina és una convidada d’un univers paral·lel, que ben aviat podreu veure al DVG. I és que després de tants i tants anys fent de monitor d’esplai tenia ganes de començar una nova sèrie de tires sobre nens… estigueu al tanto que d’aquí a poc la coneixereu!

Avui tenim dues fantàstiques aportacions al DVG pelspuestos! D’una banda una tira còmica d’en Gallina, que s’ha currat una situació real del Saló del Còmic, i d’altra banda, una nova tendència dins de la pròpia moda Ghhhny que ens envia la Nuitari. Consisteix en uns sotens de gats al damunt d’un kimono de dracs. Realment és una barreja explosiva digne de la pròpia Agatha Ruiz de la Prada! Ole pels dos! Ja heu entrat en el concurs!

Pel que fa a la revista, com que ja he rebut varies coses, he creat una pàgina on podeu veure un resum del més important. Veureu que ja hi ha algunes pàgines agafades. No tenen perquè ser aquestes, però els que hi apareixen ja tenen la pàgina reservada. Recordeu que hi podeu dir la vostra en el fòrum!

Pel que fa a la història interminable, no crec que la pugui posar tota a la revista… perquè és infinita! Si de cas, en faríem un resum, o el que sigui, o la posarem amb lletra moooolt petita… Però el que si que està clar és que cada vegada és més psicodèlica. Actualment el Harry Potra (després de diverses peripècies sexuals) està engarjolat a Azkaban amb l’Snape, el Lucius, el Ferran Adrià i un ànec! Com s’escaparà? Doncs tu ho pots decidir! Molta sort!