Logos DVG

Avui ma germana s’ha graduat! Després de 4 anys fent Comunicació Audiovisual, li han dit que ja pot fotre el camp. Ara ja està a l’atur, i és un paràsit social. Molt bona persona, però paràsit social, això sí. A veure si ara troba feina a la tele, ara que n’hi ha tantes, i m’enxufa a fer un programa! Què? Que sóc un aprofitat? Ah, pues sí! I què? En fi… que moltes felicitats! Per cert, a la graduació hi havia l’Artur Mas! Es veu que sa filla també es graduava avui. Ves quina cosa!

Les que encara no es graduen són la Cristina i la Clara, a les que encara els hi falten 20 anys (amb sort, i si no repeteixen cap curs). El que si tenen clar, és que avui és la jornada de reflexió pel referèndum de l’estatut. I al igual que els adults, elles també reflexionen sobre el tema. I evidentment, com tots els nens, es deixen influir pel que senten a casa… us faríeu creus del que pot sortir de la boca d’un nen de 6 anys…

Però apart de ser una jornada de reflexió, avui també és un dia en el qual el DVG inaugura la secció de logotips DVG. En tenia uns quants per allà acumulats, i quan ahir l’acces23 em va enviar el seu vaig decidir penjar-los tots. Apa! A veure si algú en troba un de nou :D